DOORBRAAK OP DE SOLAR SOLUTIONS – GMC INSTRUMENTS

 In Geen categorie

GMC Instruments lanceert een uniek concept voor het controleren van de kwaliteit van zonnepanelen op basis van EL techniek.
Het gaat daarbij dan met name om de detectie van onzichtbare schade aan de cellen zelf.
Als men ziet hoe panelen gemonteerd worden, of wat er fout kan gaan tijdens transport, dan is dit meetsysteem onmisbaar bij voornamelijk grote projecten / zonneparken.

Het speciale aan dit systeem is dat, waar vroeger deze techniek alleen in het donker toegepast kon worden, dit nu ook bij daglicht gaat. De panelen hoeven dus niet meer gedemonteerd te worden en dit scheelt enorm in tijd, en de kans op extra schade aan de panelen bij demontage en wederom montage wordt teniet gedaan. Dit testsysteem zal live gedemonstreerd worden.

Uiteraard zullen ook installatietesters aanwezig zijn waarmee een snelle inspectie doorgevoerd kan worden. Daarnaast is GMC Instruments bekend van de energiemonitoring en management systemen, waarbij we op eenvoudige wijze installaties op afstand kunnen monitoren en beheren. Een en ander zal gedemonstreerd worden op basis van een project wat GMC voor de firma Solar Access gerealiseerd

Bezoek GMC Instruments & Omega Energietechniek op de beurs Solar Solutions op 22 en 23 maart 2017! Kaartjes vindt u door hier te klikken, gebruik de code 17sol174!

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search