Volg de opleiding tot Erkend Zonnestroom Installateur

Leer zonnepanelen installeren met onze erkende opleiding!

SO Sustainable

Met een gezamenlijke ervaring van meer dan 30 jaar in de zonne-energie sector hebben 2 partijen de krachten gebundeld in SO Sustainable.
Petersen Arbozorg & Veiligheid en Omega Energietechniek hebben voldaan aan de eisen van InstallQ om de opleidingen tot erkend zonnestroom installateur te mogen verzorgen. Door de diverse vakdisciplines elektrotechniek, montage en veilig werken bij elkaar te brengen is een praktijkgerichte en inspirerende opleiding ontstaan.

Omega Energietechniek

SAMEN STERK IN DE PRAKTIJK!

Omega Energietechniek is uw partner op het gebied van veiligheid, opleiding, inspectie en toebehoren voor de elektrotechnische installateur.

In de groep van Omega Energietechniek bevinden zich de volgende activiteiten:

 • Omega Training & Inspectie
  • Allerhande vaktrainingen voor de installateur, inspecteur en keurmeester
  • Inspecties op het gebied van elektrische veiligheid, zoals installaties – arbeidsmiddelen – zonnepaneelinstallaties
 • Omega Safety tools
  • Webshop voor de producten van Omega Energietechniek
 • Omega Meetmiddelen
  • Webshop voor allerhande test- en meetinstrumenten voor de installateur, inspecteur en keurmeester

Heeft u vragen over onze producten, trainingen of Inspecties? Neem gerust contact op met onze binnendienst via 088 – 2056 101 of mail ons, wij staan altijd voor u klaar!

omega-training-mobile-fc

Petersen Arbozorg & Veiligheid

Petersen Arbozorg & Veiligheid wil graag gezien worden als de ideale dienstverlener (vakbekwaam, resultaatgericht en gepassioneerd) op het gebied van onder andere veiligheidskundige ondersteuning bij VCA- en VCU-certificeringen, het uitvoeren en opstellen van risico inventarisaties, het uitvoeren van veiligheidsinspecties | observaties en het verzorgen van inspirerende en praktijkgerichte veiligheidstrainingen, -opleidingen en –instructies.

Met hun veiligheidskundige kennis, kunde en ervaring, helpen zij bedrijven in met name de bouw- en installatiesector, de zonne-energie-sector en de uitzendbranche voor technisch personeel.

Met haar kennis van en jarenlange ervaring in het veilig werken op hellende en platte daken, bieden zij bedrijven in o.a. de zonne-energie-sector een totaaloplossing om zonnestroom-systemen veilig op daken te kunnen installeren…..

Van het inventariseren van de locatiespecifieke risico’s tot het houden van toezicht en van het geven van voorlichting tot en met het leveren van collectieve en persoonlijke beveiligingsmiddelen.

Jij bent voor hen belangrijk. Niet alleen als klant, maar ook als ambassadeur. Daarom willen zij u tevreden zien en een langdurige relatie opbouwen. Zij brengen kennis en ervaring mee om jouw doelen te bereiken.

In een oriënterend gesprek leren zij graag jouw bedrijf kennen. In dit gesprek beoordelen jullie samen de toegevoegde waarde.

Hebben zij jouw interesse? Kijk dan verder op hun site www.epetersen.nl of bel direct naar 013 – 505 0290.

logo-epetersen-0867377

Start typing and press Enter to search